Region

ODREĐEN PRITVOR UBICI NOE MILIVOJEV: Sudija donio rješenje, evo šta piše u njemu!

U petak je u Ulici cara Lazara u stanu pronađeno raskomadano tijelo Noe Milivojev (18) iz Kovilja zbog čega je uhapšen O.D. (33).

Noa Milivojev - tik tok

O.D. osumnjičenom za ubistvo Noe Milivojev u Beogradu određen je pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu danas je donio rješenje kojim je prema okrivljenom O.D. odredio pritvor koji mu po tom rješenju može trajati najduže 30 dana, stoji u saopštenju u kome se dodaje:

“Pritvor je prema okrivljenom određen iz zakonskih razloga predviđenih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, ometati postupak uticanjem na svjedoke, uslijed postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog djela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka”.

“Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 1 Zakonika o krivičnom postupku. Protiv navedenog rješenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rješenja”, zaključuje se u saopštenju.

Podsjetimo, u petak je u Ulici cara Lazara u stanu pronađeno raskomadano tijelo Noe Milivojev (18) iz Kovilja zbog čega je uhapšen O.D. (33), piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh