Region

POZLILO MU KAD JE SAZNAO DA MU JE SIN POČINIO MASAKR KOD MLADENOVCA: Otac ubice policiji ponavljao samo jednu rečenicu!

Odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao.

Masakr kod Mladenovca - Petar Aleksić, Printscreen/Društvene mreže

Otac ubice iz Mladenovca U. B. (21) u teškom je psihičkom stanju i pod nadzorom policije. Njemu je navodno, pozlilo kada je saznao za masakr koji je počinio njegov sin. On je policajcima samo ponavljao “On nije moj sin”. U. B. (21) uhapšen je jutros kod Kragujevca nakon opsežne akcije policije.

U. B. osumnjičen je da je sinoć u selu Dubona kod Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 ljudi. On je pucao iz automatske puške i pištolja. Prvo je na jednoj poziciji izašao iz automobila u kom se nalazio i ispalio rafal u grupu ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio svoj krvav pir.

Vratio se u automobil, došao do druge pozicije udaljene nekoliko kilometara dalje i izašao iz automobila i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu i na kraju je opet sjeo u automobil. Odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao. Tu je ubio dvije osobe. Policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobjegao, a više od 600 pripadnika MUP tragalo je za njim, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh