Region

OTKRIVEN MOGUĆI MOTIV UBISTVA SESTARA: GORAN DUGOVAO DESETINE HILJADA EURA! IMAO PROBLEM SA OVIM POROKOM

Goran Đ. (38), čovjek koji je presudio sebi poslije ubistva dvije sestre Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) na Bežanijskoj kosi, bio je oženjen, otac dvije kćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima.

ubica - Hayat

Oni su naveli da je Goran bio dugogodišnji kockar, te da je zbog tog poroka bio dosta i dužan.

Bio je dužan desetine hiljada eura, on je dugogodišnji kockar i to su svi u kraju znali – ispričao jedan od poznanika.

Kako je dodao, Goran je imao veliki problem te da je bio non-stop bio u dugovima.

Njegovi prijatelji iz djetinjstva kažu da su bili ubijeđeni da je bio sretan i da su šokirani zbog svega.

Prvo su mi javili da se ubio, a malo poslije toga sam saznao i zbog čega. Ne mogu da vjerujem, družili smo se godinama, nikada ne bih pomislio da bi tako nešto moglo da mu padne na pamet – kaže Goranov prijatelj.

Kako je ispričao, društvo dugo nije vidjelo Gorana, od kad se odselio, ali se čuju.

U posljednje vrijeme je i bio malo čudan, ali ne dovoljno da bismo pomislili da je nekoga ubio ili bi to učinio sebi. Nešto se opasno loše motalo to toj njegovoj glavi. Imao dvije predivne kćerkice, uopšte mi nije jasno šta je on to napravio sebi – kaže sagovornik srbijanskih medija.

Podsjetimo, nakon izvršenog krivičnog djela, kako se sumnja, odnio je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Komšije sa Bežanijske kose rekle su da je na Božić kod sestara u posjetu došao muškarac smeđe kose star oko 30 godina.

Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigdje – rekle su komšije.

G.Đ. je radio u domu za stare u kojem je umro muž jedne od sestara. Jelisaveta je poslije smrti muža počela da se viđa sa njim, ofarbala se i navodno potpuno promijenila.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsjetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najvjerovatnije oko Božićnih praznika. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh