Region

Pronađeno tijelo dječaka iz Herceg Novog kod rta Oštro

Tijelo trinaestogodišnjeg N.V. iz Herceg Novog pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku kotorsku, prenose crnogorski mediji.

Ilustracija - bhrt

Potraga za dječakom trajala je osam dana.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spašavanja na moru nastavila je jutros potragu.

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela “Plaža” u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Ronioci RCUD-a, Mornarice Vojske Crne Gore, UPSUL-a i Službe zaštite i spašavanja Kotor detaljno su više sati pretraživali podmorje.

Trinaestogodišnji dječak iz Herceg Novog nestao je u utorak, 17. januara, oko 22 sata sa šetališta “Pet Danica” u Herceg Novom kada ga je talas povukao u more, piše Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh