Region

ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE OBRISAO SVE NJIHOVE SLIKE: Evo šta je sve PISAO nakon što je pronađeno tijelo!

Kako su beogradski mediji ranije objavili J.G. su navodno snimile kamere sa ubijenom Ivanom.

Albanac J.G. iz Crne Gore, osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) još uvijek nije dostupan policiji, a u međuvremenu obrisao je sve na društvenim mrežama što ga povezuje sa ubijenom dejvojkom.

Inače, J.G. je nakon pronalaska tijela nesrećne djevojke objavio nekoliko zajedničkih fotografija na svom Fejsbuk profiu, a kako mediji prenose, kada je policija pokušala da razgovara sa njim on nije bio dostupan.

Kako su beogradski mediji ranije objavili J.G. su navodno snimile kamere sa ubijenom Ivanom.

– Kamere iz obližnjeg objekta su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I vještačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored djevojke u trenutku smrti. Policija je na tijelu Ivane našla DNK-a trag koji pripada J.G.- navodi Telegraf.rs.

Sumnja se da je on sa Ivanom ušao u stan, kao i da je ubio tako što joj jednom rukom začepio nos a drugom je davio.

Da li je zaista J.G. ubica biće utvrđeno, ali navodno prema dosadašnjoj istrazi on je trenutno jedini osumnjičen.

Sumnju da se nešto čudno dešava podstiče i činjenica da je J. G. obrisao na društvenim mrežama fotografije sa Ivanom, kao i oproštajne poruke.

Evo šta je sve objavio nakon Ivanine smrti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh