Region

Novi detalji misteriozne smrti studentice: „Čuli su se glasovi i lupnjava“

“U srijedu uveče se čula lupnjava i glasovi iz tog stana”, priča stanarka zgarde u Ulici Dušana Popovića na Zvezdari u Beogradu gdje je juče ujutro pronađeno tijelo mlade studentkinje Ivane K. (26) iz Lovćenca.

djevojka - screenshot

Komšinica koja živi tačno iznad stana u kojem se, kako se sumnja, desio zločin, ispričala je za „Blic“ da se Ivana K. u stan ispod doselila prije nekih mjesec dana.

„U srijedu uveče čuli su se neki glasovi, a onda i glasna lupnjava. Sigurno da su i ostale komšije to čule, a moja kćerka je dala i izjavu u policiji“, priča komšinica koja u pomentoj zgradi živi više od 20 godina.

Iako za sada ne postoje nikakve potvrde, a istraga je i dalje u toku, komšinica kaže da se priča da iz stana nedostaju tri ključa. Kako kaže, jedan od ulaznih vrata zgrade, drugi od zajedničkog balkona, a treći od stana.

Komšinica tvrdi i da u zgradi ne postoje kamere iako na ulaznim vratima stoji obaveštenje da je ona pokrivena video-nadzorom.

„Nema ni predsjednika kućnog savjeta, a kamoli kamere“, tvrdi komšinica.

S druge strane, druga komšinica kaže za „Blic“ da u stanu na istom spratu u prizemlju živi još jedna djevojka iz čijeg se stana, prema njenim riječima, često čuje buka.

„Iz tog stana se stalno čuje buka i neki muški glas koji konstantno viče“, kaže ona.

Podsjetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine.

Tijelo je odnijeto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je djevojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

„Inspektori su u stanu djevojke uzimali tragove, provjerava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odnijeto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja“, objašnjava izvor. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh