Region

TAKSISTA POSLJEDNJI VIDIO NESTALOG SPLIĆANINA: On može da riješi čitavu misteriju

Na jednom od snimaka na kojima se navodno vidi Splićanin Matej Periš (27) nakon što je istrčao iz kluba “Gotik”, vidi se i kako pokušava da zaustavi taksi, ali ga taksista ne pušta u vozilo.

Matej Periš - Novi

Bivši inspektor za otmice i iznude, Slobodan Mišković, kaže da bi trebalo naći taksistu, jer je on vjerovatno posljednja osoba koja je vidjela mladića prije njegovog nestanka.

– Možda bi i moglo da se porazgovara sa njim, vidi se da on nije htio da ga primi u vozilo, da li je imao mušteriju u vozili ili ne. Niša tu nema bitno, ne bi škodilo da se nađe taj taksista, možda je on posljednja osoba koja ga je videjla i da opiše njegovo stanje – rekao je Mišković.

Kako je dodao, Matej Periš je dugo trčao, oko sat vremena.

– Matej je dugo trčao jer je možda mislio, ako je komzumirao alkohol, ili šta već, da će za tih sat vremena doći sebi. Sve što bi se našlo da je njemu pripadalo bi imalo značaja, počev od mobilnog telefona, koji je odmah prestao da radi. A zašto? Vjerovatno zato što se skvasio.

Kako se može videti na snimcima koje smo objavili, Matej je u jednom trenutku, nakon izlaska iz kluba, prišao taksi vozilu, verovatno kako bi uzeo vožnju.

Upravo bi taksista koji je poslednji video Splićanina mogao da razreši čitavu misteriju.

On bi morao da zna u kakvom stanju je bio Matej, kao i kako se ponašao, odnosno da li mu je nešto značajno rekao što bi moglo u dobroj meri da pomogne oko razrješenja misterije nestanka. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh