Politika

Komšić čestitao Božić: Zajedno gradimo bolje sutra

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je božićnu čestitku monsinjoru Tomi Vukšiću, nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom i svim građanima koji dočekuju Božić po Gregorijanskom kalendaru.

Željko Komšić - Twitter

“Uzoriti, Vama i Bosancima i Hercegovcima koji dočekuju Božić po Gregorijanskom kalendaru čestitam ovaj najveći i najvažniji praznik. Bez obzira na izazove i iskušenja sa kojima se susrećemo danas, svaka prilika za okupljanje sa porodicom, prijateljima i komšijama treba da nam bude prioritet. Zajedno gradimo bolje sutra, pomažući onima koji su, nažalost, u potrebi, jer i najmanji čin empatije i solidarnosti korak je ka zajedničkom napretku.

Želim vam svima da Badnji dan provedete u miru i blagostanju. Sretan i blagoslovljen Božić!, naveo je predsjedavajući Komšić u čestitki, saopšteno je iz Predsjedništva BiH, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh