Crna hronika

Dvojica maloljetnika pretučena u centru Sarajeva: Bilo je šest ili sedam napadača

Dvoje maloljetnika napadnuto je sinoć u centru Sarajeva kada je na njih nasrnulo više nepoznatih osoba uslijed čega su zadobili tjelesne povrede.

policija Sarajevo - Avaz

Kako nam je potvrdila glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić, policijski službenici PU Centar poduzimaju radnje na rasvjetljavanju okolnosti događaja od 16. novembra u ulici Gimnazijska oko 20 sati.

“Naime, dvije maloljetne osobe su se javile na KCUS radi povreda koje su zadobili, kako su kazali policijskim službenicima u prisustvu roditelja, kada su ih napale njima nepoznate osobe. Oba maloljetnika su, kako je utvrđeno na KCUS-u, zadobila lake tjelesne povrede i upućeni su na kućno liječenje”, kazala je Novalić.

Kako piše Klix napadnuti su učenici 2. razreda gimnazije Obala, a bilo je šest ili sedam napadača. Roditelji se nisu obratili policiji kako bi podnijeli prijavu o napadu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh