Crna hronika

NOVI ŠOK DETALJI O SUSPEDNOVANOJ POLICAJKI: Premještena u Gradačac zbog mračnih veza sa podzemljem!

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i s kriminogenim osobama.

Nakon što je obznanjeno da je policajka imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, uslijedila je odluka MUP-a TK da se ona suspenduje.

Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a što je ubijena Nizama Hećimović, nevjenčana supruga ubice Sulejmanovića sumnjala i zbog čega je dobijala batine kada god bi ga upitala za odnos sa policajkom.

Avaz” sada otkriva da je njena policijska karijera i ranije kompromitovana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i provode Zakone ove države.

Policajka je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premještena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je ona imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh