Crna hronika

Konobar iz BiH osumnjičen za si.ovanje u Dubrovniku

U Istražnom centru Županijskog suda u Dubrovniku privodi se kraju sudska istraga protiv konobara S.P. (49), državljanina Bosne i Hercegovine, koji boravi u Trebinju.

Nasilje - N1

Istraga je pokrenuta nakon što je uhapšen zbog osnovane sumnje za krivično djelo silovanja 20-godišnje državljanke Sjedinjenih Američkih Država iz Njujorka, piše Dubrovački vjesnik.

“Krivično djelo si.ovanja izvršeno je tako što je 12. juna u ranim jutarnjim satima, nedaleko od žičare i istorijskog centra grada, na terasi picerije ‘Tabasko’ izvršio nasilnički po*ni odnos sa mladom Amerikankom bez njenog pristanka, što je potom prijavila Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj. Nakon toga, istražni sudija je započeo hitan uviđaj i odmah ispitao studentkinju koja je trebalo da putuje dalje”, rekao je portparol Županijskog suda u Dubrovniku, sudija Pero Miloglav.

Konobaru iz Trebinja određen je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bjekstva. Županijsko okružno tužilaštvo u Dubrovniku rješenjem o pokretanju istrage od 14. juna 2023. godine tereti konobara i za krivično djelo krađe na račun američke studentkinje kojoj je nakon gnusnog čina oduzeo novčanik sa novcem i dvije bankovne kartice..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh