Crna hronika

Prijavljen za nasilje u porodici, napao policiju pa mu oduzeti oružje i municija

A.S. iz Milića prijavljen je policiji za narušavanje odnosa u porodici, nakon čega je otišao naoružan, a zatim je oružjem prijetilo i policiji, saopšteno je iz PU Zvornik.

policia RS - N1

Naime, službenici Policijske uprave su juče oko 02,05 časova uhapsili A.S. iz Milića zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nasilje u porodici, pišu Nezavisne.

“Policijski službenici PU Zvornik su izvršili pretrese porodičnih kuća, pomoćnih objekta i putničkog vozila koje koristi lice A.S. i tom prilikom pronašli 347 puščanih metaka, 27 komada pištoljske municije, jednu automatsku pušku i dva okvira sa 60 metaka odgovarajućeg kalibra”, navode iz PU Zvornik.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh