BiH

Oženio se Mustafa, ulični pjevač iz Zenice: Ne čujem se s Marijom Šerifović

Prije nekoliko mjeseci regiju je obišla priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla Marija Šerifović.

Mustafa - Screensohit

Pjevačica je u julu prošle godine posjetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana te pomogla pronaći posao na bazenu.

Međutim, Mustafa se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite Osmanović, koju je upoznao preko Facebooka, u Zavidoviće.

Srećko Stipović posjetio je Mustafu i njegovu porodicu u mjestu Rupin Dol.

Mustafa i njegova supruga sa još troje djece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako ona je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale. prenosi Klix

“Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo”, kazala je Dženita.

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mjesec dana rekli su mu da se bazen zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

Mustafa je otkrio i da se ne čuje s Marijom Šerifović, ali da je preko interneta saznao da je dobila sina.

“Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pjevača”, rekao je Mustafa.

Svi koji žele kontaktirati Mustafu Hrustića mogu to učiniti na broj mobitela +387 62 363 562.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh