BiH

Mostarski spasioci danas nisu našli tijelo nastradalog Malezijca

Ronilački tim Interventne spasilačke službe Mostar danas, 4. februara, pokrenuo je potragu za malezijskim državljaninom koji je stradao prilikom skoka u Neretvu. Potraga nije dala rezultate, tijelo danas nije pronadjeno.

potraga - Facebook

“Dispečeri i rukovodioci HE Mostar su skladno dogovoru umanjili rad postrojenja i sami protok vode, kako bi snizili vodostaj i jak tok rijeke Neretve i time pomogli potragu za unesrećenim.

Podsjećamo, tragična nesreća dogodila se 31. januara oko 20:30 sati kad je građanin obavijestio Policijsku upravu Mostar da je jedna osoba skočila sa Starog mosta.

Policijski službenici su na mjestu događaja saznali da se radi o stranom državljaninu, ali nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

“Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na teren. Na mjestu događaja su saznali da se radi o državljaninu Malezije. Nisu pronađeni nikakvi dokumenti. U pitanju je nepristupačan teren”, izjavio je ranije Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh