BiH

PRAVA ZIMA TEK STIŽE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana….

Danas u Bosni oblačno vrijeme, rijetko može padati veoma slab snijeg ili susnježica.

U većem dijelu Hercegovine prijepodne vedro. Povećanje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1°C, a dnevna između 0 i 5°C, na jugu do 12°C.

U četvrtak oblačno vrijeme sa slabim snijegom ili susnježicom. Na jugu zemlje slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između -1 i 3°C, na jugu do 10°C.

U petak oblačno vrijeme sa snijegom. Na jugu zemlje slaba kiša u jutarnjim satima. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1°C, a dnevna između -3 i 1°C, na jugu zemlje do 8°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u Bosni. U većem dijelu Hercegovine smanjenje oblačnosti u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između -7 i -2°C, a dnevna između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 9°C.ž,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh