BiH

Hiljade mališana proslavilo Dječiju novu godinu u Tuzli

Nekoliko hiljada mališana skupa sa svojim roditeljima okupilo se danas na Trgu slobode u Tuzli, kako bi proslavili dječiju Novu godinu. Imali su priliku zabaviti se uz Djeda Mraza i animirane likove koji su za njih pripremili prigodan program.

Tradicionalna proslava Dječije nove godine upriličena je danas na Trgu slobode u Tuzli, na kojoj se okupio veliki broj najmlađih stanovnika. Mališani su se družili i zabavljali sa animatorima, uz najljepše dječije pjesme.

Današnju zabavu za malu raju uz Turističku zajednicu organizirala je i Gradska uprava Tuzle iz koje su ponosni na tradiciju koja postoji u ovom gradu već 16 godina.

Za starije Tuzlake večeras od 19 sati slijedi zabavno-muzički program, odnosno javni doček Nove godine. U okviru programa, prisutne će zabavljati bend Big Brothers, Adi Šoše sa bendom Amila Loje, dok će kao zvijezde večeri nastupiti popularna grupa Zabranjeno pušenje. Kako nam je potvrđeno iz Turističke zajednice Tuzle, sve je spremno za javnu zabavu u “najluđoj noći”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh