BiH

U BOSNI DANAS OBLAČNO, A U HERCEGOVINI SUNČANO: EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE POČETKOM NAREDNE SEDMICE

U Bosni se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana.

Zima - Srpskainfo.com

U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 5 do 10, a dnevna od 0 do 6, na jugu od 8 do 14 stepeni.

U Sarajevu danas pretežno oblačno. Poslije podne je moguće djelimično razvedravanje. Jutarnja temperatura oko -1, a dnevna oko 3 stepena.

Sutra ujutro umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje u većem dijelu zemlje. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla, koja lokalno može biti i dugotrajna. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 4 do 8, a dnevna od 1 do 7, na jugu od 8 do 12 stepeni.

U utorak u Bosni po kotlinama i uz rijčne tokove magla i niska naoblaka. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 13 stepeni. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh