BiH

U BiH danas oblačno, poslijepodne razvedravanje

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne pada slab snijeg, a na jugoistoku Hercegovine slaba kiša.

Oblačno vrijeme - Facebook

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -6; Ivan Sedlo -4; Sokolac -3; Bugojno -2; Drvar, Gradačac, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla -1; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sanski Most, Zenica 0; Bihać, Livno 1; Široki Brijeg 3; Stolac 4; Trebinje 6; Neum 7 i Mostar 8 stepeni.

Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 931 hPa, za 13 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovaladavati pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne ili tokom noći. Prijepodne ponegdje u Bosni sa slabim snijeg, a na jugoistoku Hercegovine povremeno slaba kiša. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od -1 do 5, na jugu od 6 do 11 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne povremeno sa slabim snijegom. Dnevna temperatura oko 1 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh