BiH

Snijeg zabijelio Trebević

Zabijelilo je danas na Trebeviću, planini koja je najbliža Sarajevu. Iako je vikend, kako javlja reporterka N1 Dragica Gajić, nema puno šetača.

Trebević - N1

Građani su iskoristili otići na planinski i svjež zrak, ali zbog hladnoće, odlučili su ipak provesti u kafićima i restoranima na ovoj olimpijskoj ljepotici. Neki uz čaj i kafu, a neki uz kuhano vino i ukusnu klopu.

Inače, sutra u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne ili tokom noći. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u Bosni se očekuje slab snijeg, a u Hercegovini lokalno i slaba kiša. Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu od 3 do 8, a najviša dnevna od -2 do 4, na jugu do 9 stupnjeva.

U Sarajevu oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne sa slabim snijegom. Tokom dana bez padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 2 stupnja. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh