Vijesti

Protesti u Stocu zbog napada na četvoricu Bošnjaka

Okupljaju se gradjani Stoca na protestima kao znak podrške četvorici mladića koji su u nedjelju naveče pretučeni prilikom povratka sa utakmice.

Tu je i Samir Lerić proslavljeni košarkaš kao i dvojica napadnutih mladića ali oni nisu željeli dati izjave.Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) potvrdilo je da je tijekom dana policija privela nekoliko osoba koje se dovode u vezu s napadom na četiri mladića iz Stoca.

“Radeći na ovom slučaju, pripadnici MUP-a HNK-a su dana 9. 4. 2024. godine identificirali i uhapsili nekoliko osoba za koje postoji sumnja da su kritične prilike sudjelovali u počinjenju kaznenih djela. Također, utvrđeno je tko su vlasnici-korisnici četiri vozila koja se dovode u vezu s kritičnim događajem”, priopćeno je iz Tužiteljstva HNK-a,piše N1

Dodaje se kako se MUP i Tužiteljstvo nastavljaju s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu, u cilju otkrivanja svih počinitelja i utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima su počinjena ova kaznena djela, te procesuiranja počinitelja.

Nakon mirne šetnje građana skup je završen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh