Vijesti

Konaković se upisao u knjigu žalosti u Beogradu

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković i potpredsjednik FBIH Igor Stojanović upisali su se u knjigu žalosti koja je otvorena u ministarstvu povodom jučerašnje tragedije u Osnovnoj školi u Beogradu.

Konaković se sastao i sa ministrom vanjskih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

U ambasadi Srbije u Sarajevu od sutra će biti otvorena knjiga žalosti povodom jučerašnje tragedije u Beogradu.

Građani će se u knjigu žalosti moći upisati sutra od 10.00 do 13.00 časova i od 14.00 do 16.00 časova.

Knjiga će biti otvorena i u subotu i nedjelju, 6. i 7. maja od 12.00 do 14.00 časova, te u ponedjeljak, 8. maja, od 10.00 do 13.00 časova.

Iz Ambasade su naveli da će tokom trodnevne žalosti u Srbiji i na zgradi Amabasade u Sarajevu zastave biti spuštene na pola koplja.

U pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu juče je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnik te škole su ranjeni. Policija je uhapsila trinaestogodišnjeg K.K. koji je počinio taj zločin,pišu Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh