Košarka

Legendarni O’Nil žestoko nazvao Nurkića mekušcem, ovaj mu odgovorio: “Slušaj me Šekiloviću…”

Nekadašnja zvijezda NBA lige je stala u odbranu Drejmonda Grina koji je podlo udario našeg reprezentativca

Legendarni NBA centar Šakil O’Nil (Shaquille O’Neal) prozvao je bh. reprezentativca Jusufa Nurkića, nakon što je čuo da „Bosanska zvijer“ navodno želi tužiti Drejmonda Grina (Draymond Green), nakon što ga je ovaj bezobrazno udario.

Podsjećamo, Grin je Nurkića udario krajem prošle godine i liga ga je suspendirala na neodređeno, ali mu je povratak dopušten nakon samo 12 utakmica, ali on još uvijek nije zaigrao za svoje Golden Stejt Voriorse.

O’Nil je stao na stranu košarkaša Voriorsa i smatrao da nije trebao biti suspendovan, a sada se ponovo osvrnuo na tu situaciju i žestoko prozvao našeg košarkaša kada je čuo da navodno želi tužiti Grina zbog tog nesportskog i veoma podlog poteza.

– Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu… Nurkiću, kako god se zvao – započeo je legendarni Šek, pa dodao:

– Priča se o podizanju prijave protiv Drejmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko dupe i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekušac?

Nurkić nije ostao dužan legendarnom centru, istakavši da nije istina da želi podići bilo kakvu optužnicu.

– Kao prvo, nikad to nisam rekao. Ljudi izmišljaju razna sranja. Šakilović, ja nisam odavde. Neću uzalud bacati novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi – poručio je Nurkić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh