Košarka

Ženska reprezentacija BiH priprema se za meč protiv Belgije, upitan nastup Dragane Zubac

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u Leuvenu se priprema za sutrašnju utakmicu kvalifikacija za Eurobasket, protiv domaćina Belgije.

ženska košarkaška reprezentacija BiH - bhrt

Selektor Goran Lojo na treninzima trenutno raspolaže sa 11 igračica koje su bile u rosteru meča s Njemačkom, dok je pod velikim upitnikom nastup Dragane Zubac, zbog bolesti mlade bh. reprezentativke.

Inače, za susret u Leuvenu vlada veliki interes. Prema riječima domaćina, dvorana Sportoase Philipsitte (kapacitet 5.000 mjesta) skoro je rasprodana.

– Rezultat protiv Njemačke nije bio prema našim očekivanjima, ali već sutra imamo priliku popraviti dojam. Dat ćemo sve od sebe da to i uradimo. Ekipu Belgije dobro poznajemo, znamo koliko mogu, ali sigurno da ćemo ih pokušati pobijediti – kaže bh. reprezentativka Dragana Domuzin.

Utakmica Belgija – BiH igra se sutra od 16.15 sati, uz direktan TV prijenos na Sport Klubu 1, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh