Fudbal

Ibrahimović dobio posao u Milanu pa otišao na odmor

Zlatan Ibrahimović se prije nekoliko dana vratio u Milan na poziciju u rukovodstvu kluba u kojem je proteklog ljeta i završio svoju igračku karijeru.

Zlatan Ibrahimović - x

Ibrahimović je odmah po dolasku na poziciju savjetnika održao sastanak sa igračima, a viđen je i na posljednjekoj utakmici ovog tima protiv Salernitane. Potom je popularni Ibrahimović odlučio uzeti odmor te sa porodociom otići na putovanje te zbog toga neće prisuustovati utakmici sa Sassuolom za nekoliko dana.

Navijači Milana razočarani su ovim potezom te smatraju da nije u redu da legendarni fudbaler odmara na plaži dok su svi ostali fokusirani na utakmicu u subotu. U komentarima na njegovu objavu dali su mu do znanja da bi bilo dobro da se što prije vrati u klub i podrži igrače pred bitan duel.

Rossoneri su trenutno na trećem mjestu na tabeli sa 11 bodova zaostatka za vodećim Interom, pišu Vijesti.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh