Fudbal

Poznato ko je oteo oca zvijezde Liverpula

Kolumbijski reprezentativac i zvijezda Liverpula Luis Diaz preživio je porodičnu dramu, a sada je otkriveno da je njegovog oca otela gerilska grupa Nacionalne oslobodilačke vojske (ELN).

Luis Diaz - tanjug/ap

“Danas službeno znamo da je otmicu oca kolumbijskog fudbalera Luisa Diaza izvela jedinica koja pripada ELN-u, posljednjoj gerilskoj skupini koja je još uvijek aktivna u Kolumbiji”, objavila je kolumbijska Vlada.

Roditelje Liverpulovog napadača Luisa Diaza u subotu su otele nepoznate osobe u gradu Barankasu, odakle je 26-godišnji napadač.

Diazova je majka spašena, no još uvijek se traga za ocem. Kolumbijska vojska objavila je da nastavlja potragu uz podršku dva motorizovana vozila, bespilotnih letjelica, kontrolnih točaka, helikoptera, aviona sa posebnim radarom i više od 120 ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh