Fudbal

Ronaldo potpuno zasjenio Georginu za njen rođendan, Španjolka nije mogla sakriti razočarenje

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez proslavila je 29. rođendan, no čini se da zabava nije izgledala onako kako je zamišljala.

Georgina - twitter

Naime, Georgina i Ronaldo nisu zajedno ušli u luksuzni restoran gdje je organizirana proslava. Prvo je ušla Georgina s djecom s ozbiljnim izrazom na licu, a Portugalac je ušao sa prijateljima.

I dok su ulazili u restoran svi su fotografirali Ronalda, dok je Georgina bila potpuno izignorirana.

Nakon večere stotine obožavatelja dočekalo je Ronalda ispred restorana, a Georgina je ponovno pala u drugi plan.

Španjolka još uvijek nije otkrila šta je dobila od svog zaručnika za rođendan, a ona je njemu ovoga Božića poklonila skupocjeni Rolls Royce. prenosi klix


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh