Fudbal

Salihamidžić žestoko kritikovao napadača Bajerna: To je amaterski

Gnabri je otputovao u Pariz na Fashion Week nakon što je Bajern remizirao s Lajpcigom u petak

Sportski direktor Bajern Minhena Hasan Salihamidžić uputio je žestoke kritike na račun Serža Gnabrija (Serge Gnabry) jer je napadač posjetio Paris Fashion Week.

Gnabri je otputovao u Pariz nakon što je Bajern remizirao s Lajpcigom u petak (1:1).

Njemački reprezentativac je dijelio fotografije iz grada svjetlosti, a onda je sinoć podbacio u remiju Bajerna i Kelna (1:1).

Gnabri je zamijenjen nakon 45 minuta igre, a nakon još jednog remija popularni “Braco” ga je kritikovao.

– To je amaterski. To je upravo ono što Bayern Minhen nije, brčkanje negdje kada imate slobodan dan – izjavio je Salihamidžić.

Salihamidžić je dodao i kako je Bajernova 11. uzastopna titula prvaka Njemačke dovedena u pitanje i da je vrijeme da igrači to shvate.

Bavarci su trenutno prvi sa 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Lajpciga. Iza Lajpciga su Ajntraht Frankfurt, Union Berlin i Frajburg sa po 30 bodova i utakmicom manje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh