Fudbal

Doskorašnji selektor Brazila opljačkan u Rio de Žaneiru, pljačkaš mu prigovarao zbog ispadanja sa SP

Sada već bivši selektor Brazila Tite (61) ostao je bez posla nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru, a iskusni brazilski trener i bivši klupski prvak svijeta s Korintijansom sada je prilikom jedne šetnje ostao i bez novčanika.

Brazilski mediji javljaju kako je u Rio de Žaneiru nepoznati počinitelj opljačkao Titea koji se na Badnjak odlučio prošetati buržoaskim kvartom Bara da Tižuka u kojem živi. Pljačkaš mu je oduzeo novčanik, a tom prilikom je Titeu navodno i očitao bukvicu o ispadanju sa Svjetskog prvenstva.

Kada je prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Brazilom ispao od Belgijanaca, Tite se s porodicom povukao u izolaciju kako bi izbjegao bijes fanatičnih brazilskih navijača, ali to mu ovaj put nije uspjelo.

Brazilski fudbalski savez ovih bi dana trebao imenovati njegovog nasljednika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh