Muzika

Traži oprost ZA SMRTNI GRIJEH SVOGA OCA: Stanković o porodičnom prokletstvu, zbog ovoga je otišao u MANASTIR?

Pevač je ostavio karijeru po strani i posvetio se duhovnom životu. U molitvi i postu trenutno nalazi spas, a prema navodima, moli se i za dušu svog oca.

Život i karijera Milana Stankovića su u najmanju ruku živopisni. Od karijere započete u zvezdama Granda, preko Evrovizije i njegovog neobičnog stajlinga, do njegovog odlaska u manastir, pevač nije prestajao da intrigira javnost.

Emotivna veza sa Radom Manojlović bila je veoma zanimljiva javnosti, a Rada još uvek ima samo reči hvale za bivšeg dečka i uzima ga u zaštitu u svakoj situaciji.Odluku Milana Stankovića da se povuče sa javne scene i ode u manastir gotovo niko ne može da prežali, zbog njegovog ogromnog talenta i popularnosti, ali neki komentarišu i da je na to uticao greh njegovog oca. Milan je, kako piše “Svet”, osetio potrebu da se moli za spasenje očeve duše:

milan-stankovicFoto: Srbija Danas
– Imao sam samo pet meseci, kada je moj otac otišao u zatvor. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka, sa kojim je radio u pekari. Posle pet godina su nam saopštili da je pao sa skele i poginuo, ali ja ne verujem u to, mislim da je u pitanju krvna osveta. Najteže su mi pala pisma, koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Mama me je izdržavala i borila se za sestru i mene – rekao je Milan svojevremeno, kako prenosi “Svet”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh