Muzika

Srceparajuća poruka Madonne: ‘Kad sam se probudila u bolnici…’

‘Kraljica popa’ Madonna (64) je prije dvije sedmice završila u bolnici zbog ozbiljne infekcije. Sada se obratila zabrinutim obožavateljima porukom na Instagramu.

Madonna - instagram

“Hvala vam na pozitivnoj energiji, podršci i molitvama. Osjetila sam vašu ljubav. Na putu sam k oporavku i zahvalna sam na svim blagoslovima u svom životu”, započela je pjevačica.

Prisjetimo se, Madonnino stanje je bilo prilično teško, a prije nekoliko je dana puštena iz bolnice. prenosi radiosarajevo

“Kada sam se probudila u bolnici prva pomisao bila su moja djeca. Druga je bila da ne želim razočarati sve vas koji ste kupili karte za turneju. Isto tako, ne želim razočarati sve koji su neumorno radili sa mnom posljednjih nekoliko mjeseci”, nastavila je.

Pjevačica ima zakazanu turneju ovo ljeto s početkom u SAD-u. Navodno se pripremala i po 12 sati dnevno, zbog čega se naposljetku razboljela.

“Sada sam posvećena oporavku kako bih s vama mogla biti čim prije. Trenutni plan je premjestiti turneju po Sjevernoj Americi i započeti u Europi u oktobru”, najavila je pjevačica i još se jednom zahvalila svima na podršci, piše 24sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh