Muzika

Halid Bešlić priredio spektakl u Zetri

Halid Bešlić priredio je sinoć pravi spektakl u sarajevskoj Zetri, a koncert je otvorio pjesmom “Dvadesete”, koju je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Halid Bešlić - Twitter

Da su fanovi Halida Bešlića željno isčekivali ovaj koncert potvrđuje i broj prisutnih večeras u sarajevskoj dvorani Zetra, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, pišu Vijesti.

Prisutni su mogli uživati u najvećim hitovima Halida Bešlića, kao što su “Taman je”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Malo je malo dana” i drugim.

Posebna gošća koncerta bila je Laura iz Španije koja je s Halidom otpjevala pjesmu “Miljacka”, a potom i sevdalinku “Moj dilbere”.

U publici su bile i mnoge poznate ličnosti: Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sa supurgom, selektor reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, humorista Osman Džiho, šef Delegacije EU u BiH Johann Sattler …


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh