Film i TV

Nataša Šavija OPET PRETUČENA: Na tijelu JEZIVI PODLIVI I POVREDE – nasilnik obio bravu, upao u stan, pa RAZVALJIVAO

Starleta je otkrila sve detalje tog sukoba.

Nataša Šavija - srbija danas

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao prvog maja prošle godine na jednoj svadbi na kojoj su oboje bili gosti. Stefan je mesec dana proveo u pritvoru, a onda je pušten na slobodu. Protiv bivšeg zadrugara je pokrenut sudski proces i njih dvoje će pred licima pravde dokazivati šta se desilo tog dana.

Nataša je danas objavila novi snimak na svom Instagram profilu i otkrila je da je i šestog marta prošle godine bila žrtva nasilja. Ona je snimila podlice po rukama i nogama i pokazala je kakve je jezive povrede zadobila.

– Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima “da im se može” – navela je starleta.

Nataša je potom podelila snimak na kom se vidi da joj je razvaljena brava od stana i da ne može da se zaključa.

– Ne mogu da se zaključam, razvaljena brava – napisala je u opisu snimka.

Potom je snimila na koji način je zatvorila vrata.

– Ovako sam “zablindirala” bravu, a onda se zaključam u sobi kad spavam – napisala je Šavija u opisu.

Starleta je zatim otkrila detalje sukoba. Optužila je nasilnika da joj je oteo telefon iz ruke i polomio ga. Navodno ovom okršaju su prisustvovale i Natašine komšije.

– Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra i nasred puta ga tri puta otresao o beton. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce – napisala je Šavija na svom Instagram profilu.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh