Film i TV

(VIDEO) Obezbeđenje JURI POMAHNITALU MILJANU: Ušla u crveno, demolira imanje – ne mogu da je obuzdaju

Jezivi kadrovi su odmah ugledali svetlost dana.

Takmičarka “Elite”, Miljana Kulić noćas je napravila haos u emisiji “Pitanja gledalaca”, gde se žestoko sukobila sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Letele su flaše u Beloj kući, Bebica je čak tražio da bude izveden, a nakon ovoga je Kulićeva napravila novi haos.Ona je otišla do garaže, uzela kamenje i krenula da gađa prozore i vrata, a potom i da ruši biljke po imanju (možete pogledati OVDE).

Miljana je zatim ušla u hotel i nastavila da ruši sve pred sobom, a obezbeđenje je počelo da je juri, međutim, ona je nastavila da uništava sve pred sobom.Kako fanovi rijalitija “Elita” pišu, Miljana je navodno mešala alkohol i antidepresive, zbog čega je došlo do njegog prebacivanja, dok drugi smatraju da besni zbog toga što se Lazar Čolić Zola nije vratio u rijaliti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh