Film i TV

Sandra Bulok pet mjeseci nakon smrti partnera ispunila njegovu posljednju želju

Naime, Brajan je želio da se nakon smrti njegov pepeo prospe u rijeku u Vajomingu

Glumica Sandra Bulok (Bullock) ispoštovala je posljednju želju svog pokojnog partnera Brajana Rendala (Bryan Randall) pet mjeseci nakon njegove smrti.

Naime, Brajan je želio da se nakon smrti njegov pepeo prospe u rijeku u Vajomingu. Na dan kada je trebao biti njegov 58. rođendan, glumica je prosula njegove ostatke u rijeku Snake River. “Sretan rođendan, Bry. Sandy te je dovela do rijeke, baš kao što je obećala”, napisala je Sandrina sestra,piše Avaz

– Kakav lijep način odavanja počasti čovjeku kojeg je voljela. Ispoštovati njegovu posljednju želju! U mom srcu je i molitvama. Koliko god je teško i tužno izgubiti nekoga tako posebnog, nadam se da će pronaći mir i moći slaviti njegov život”, “Hvala vam što ste ovo podijelili. Velika utjeha svima nama koji smo doživjeli ovakav gubitak” – neki su od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Podsjećamo, Rendal je umro u avgustu 2023. nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), progresivnom neurodegenerativnom bolešću koja utječe na živčane ćelije u mozgu i leđnoj moždini koje kontroliraju voljne pokrete mišića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh