Film i TV

“Pink” izdao ZVANIČNO SAOPŠTENJE – Od večeras u Beloj kući više ništa neće biti isto, takmičari ni ne slute šta im se sprema

Učesnici “Elite” će se večeras suočiti sa mišljenjem svojih porodica i prijatelja!

Na televiziji “Pink” danas je izašlo važno obaveštenje koje se tičr takmičara “Elite”.

Naime, večeras se neće održati emisija “Nominacije” već će takmičari imati priliku da gledaju video poruke od svojih najbližih.Već je poznato da pred praznike u rijaliti stižu pokloni, poruke i čestitike njihovoj porodica, prijatelja i ljudi koji ih podržavaju, zbog čega se posebno obraduju.

Međutim, iako je ovo jako lep događaj jer takmičari nakon nekoliko meseci imaju priliku da vide svoje najbliže, ipak određeni stanari Bele kuće jako strahuju od onoga što će čuti i da li će ih porodica kritikovati zbog postupaka koji su napravili.

Još uvek nije poznato da li će poslednjeg dana u godini članovi poridice ući u Belu kući i imati priliku da vide i zagrele svoje najmilije, jer prethodne godine do toga nije dolazilo, dok su u sezoni pet bile organizovane čestitke, ali i dolasci članova porodice.

Takmičari rijalitija verovatno ni ne slute da će ovo večeras biti na programu, a po svemu sudeći televitija Pink je spremila razna iznenađenja povodom Nove godine i praznika koji dolaze.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh