Film i TV

Evo gde se nalazi Nikola Bukilić nakon DISKVALIFIKACIJE: Duguje produkciji 50.000 eura, a NAPUSTIO zemlju

Nakon svega što se izdešavalo, skandala, diskvalifikacije i čitave drame,s ada je poznato gde se Nikola Bukilić nalazi.

Nikola Bukilić je nedavno diskvalifikovan iz “Elite”, a kako se odmah oglasio putem Instagrama i objavio fotografiju sa Teodorom Balzak sada se pojavila i njegova nova fotografija, koja jasno pokazuje kako nakon odlaska iz rijaltija provodi svoje vreme.

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i da radi na svom fizičkom izgledu, koji je bio glavna tema komentarisanja na društvenim mrežama kad se pojavio među učesnicima koji će se pojaviti u takmičenju.

Na njegovom telu se već vide promene za samo nekoliko dana, pošto po svemu sudeći ne mrda iz teretane.

Podsetimo, po izlasku Bukilić nije prestao da se nada vezi sa Teodorom nakon rijalitija, pa je na svom profilu objavljivao fotografije sa njom, kako bi svima jasno stavio do znanja da veruje u ljubav koju su imali nekoliko meseci, iako ju je u jednom trenutnu ostavio i prepustio se druženjem sa Majom Marinković.

Međutim, iako Nikola otvoreno pokazuje osećanja prema Teodori, mnogi smatraju da će ona ubrzo pokleknuti i smuvati se sa drugim muškarcem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh