Film i TV

Hitna DISKVALIFIKACIJA Anite Stanojlović? Skočila na Uroša pa počela da ga ŠUTIRA – svi krenuli da VRIŠTE

Čeka se konačna odluka!

Uroš Stanić i Anita Stanojlović su svoju raspravu započeli tokom igrice, ali su je nastavili i nakon iste jer je Uroš spominjao da će je tužiti nakon što izađu iz rijalitija za ponašanje jer mu je pretila što je naziva ljubavnicom.

Ona mu je zatim pokidala bubicu i pretila da će ga prebiti, na šta se Uroš nije isprovocirao, dok ga je ona vređala i pokazivala mu srednji prst. Ipak, sve je dodatno eksaliralo kada je došlo do polivanja jogurtom i fizičkog kontakta, pa čak i šutiranja.Dok su sedeli u spavaćoj sobi, učesnici su pričali na razne teme, a sve je ukazivalo da se strasti smiruju. No, ipak nije bilo tako, naprotiv.

Došlo je do žustrog okršaja između Anite i Uroša, kada je Stanić potrčao i ispolivao Stanojlovićevu jogurtom.

U naletu besa, Anita je počela da urla, udara Uroša pa čak u jednom momentu i šutira. Verujemo da odmah mnogi žele da vide Anitu diskvalifikovanom zbog ovog okršaja, a da li će do toga doći, odlučiće produkcija.

Detaljnije o pomenutoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh