Film i TV

MENSUR ODUŠEVIO POSTUPKOM! Ajdarpašić “slomio” Kačavendu u jednoj rečenici – ovo je bio ključ raskrinkavanja!

“Kuma” je samo oborila pogled i slušala…

Mensur Ajdarpašić - pink.rs

Sinoć je održana emisija “Pitanja gledalaca” a za stolom je nastao potpuni haos kada je progovorio Mensur Ajdarpašić, piše .

Mensur se umiješao u priču oko Milene Kačavende i njenog odnosa sa Anom Ćurčić, a “kumu” je kako mnogi misle, potpuno raskrinkao.

– Jesi li ti bila igrač iz organizacije svega? Ko je bio glavni organizator? – upitao je Mensur Kačavendu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)

– Ne, nije bilo organizatora.

– Kako nije? Pazi sad ovako, bila si član organizacije, pali ste svi, šta bi bilo da ste prošli? Druga stvar, ti si sad ta koja iznosi sav prljav veš vaše te organizacije. Niste vi bili prijatelji 3 mjeseca, nego 20 godina! Šta želiš s tim? Da se ti iz priče izvučeš kao žrtva, kao neko ko je nevin, jadan i nedužan stradao u cijeloj toj situaciji, a da su tvoji prijatelji najgori u toj situaciji? – nastavljao je Mensur.

Ajdarpašić je dobio gromoglasan aplauz od strane zadrugara za postavljeno pitanje, a kako se može pročitati na mrežama, fanovi rijalitija mu takođe kliču. Milena Kačavenda je pokušala da se odbrani i otkrije svoju stranu priče, što možete čuti na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh