Film i TV

POTVRDILA TRUDNOĆU? Aleksandra Nikolić u programu uživo priznala – Filip i ja smo radili na TOME!

Odgovor pobjednice “Zadruge” iznenadio sve gledaoce…

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Nekadašnja učesnica i pobednica šeste sezone ”Zadruge” Aleksandra Nikolić sinoć je gostovala u emisiji ”Narod pita”. Program su vodili Darko Tanasijević i Maša Mihailović, koja se sinoć po prvi put pojavila na malim ekranima.

Aleksandra je poznata po svojoj turbulentnoj prošlosti, a kako se u posljednje vrijeme naizgled primirila sa vjerenikom Filipom Carem, svi se pitaju kada će doći prinova.

Bivša zadrugarka je sa voditeljima razgovarala o raznim temama, a jedna gledateljka se uključila u program i pitala je Nikolićevu da li je u drugom stanju sa Carem, kao što se u posljednje vrijeme spekuliše po medijima:

– Da li sam u drugom stanju?! Ja nisam dala tu izjavu, nisam provjeravala zaista, ali ono što mogu da kažem jeste da smo Filip i ja radili na tome – odgovorila je Aleksandra.

Podsjetimo da je prije samo nekoliko dana na društvenim mrežama odjeknula tema o navodnom raskidu Aleksandre i Filipa Cara, jer je ona obrisala sve fotografije sa svog Instagram profila, ali je u sinoćnoj emisiji izjavila kako ljubav i dalje cvijeta, te brisanje fotografija nema nikakve veze sa tim:

– Imamo dosta svađa, naročito kada nismo fizički zajedno, plus smo oboje ljubomorni, to je istina. Ja sam radila nešto sa svojim profilom, nismo raskinuli – dodala je Nikolićeva, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh