Film i TV

UMRO nakon što ju je ostavio u Šimanovcima: Pjevačici preminuo muž čim ju je dovezao u karantin!

Tragedija koja je ostavila doživotni trag!

Danijela Stoiljković Ella - YouTube/Star TV

Pjevačica Danijela Stoiljković Ella, koja je svojevremeno snimila duet s Kaćom Živković, 2015. godine trebala je da bude učesnica rijalitija “Farma”.

Ona je kroz taj program želejla da napravi stepenik više u karijeri, a u tome je imala podršku porodice.

Ipak, pejvačica nije završila na seoskom imanju u Lisovićima kod Barajeva gdje je bila smješteno imanje na kojem se snimala “Farma” jer joj je samo dan pred početak preminuo suprug Aleksandar.

On je nju dovezao u Šimanovce gdje je bio karantin, pozdravio se sa suprugom, a nakon deset minuta je stigla vijest da je preminuo.

Aleksandar je, nakon što je ostavio ženu u karantin svratio do obližnje pumpe da kupi sok. Kada je izlazio doživio je srčani udar. Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali, Nažalost, pomoći mu nije bilo.

Aleksandar Stoiljković i Ella bili su zajedno od njene osamnaeste godine i imaju dvoje djece. Ljudi koji su bliski supružnicima navode ih kao jedan od najskladnijih parova, čiji se odnos zasnivao na ljubavi i poštovanju. Njen odlazak u rijaliti bi bio prvi put da su se razdvojili na duže od nekoliko dana.

Ella je bila zadovoljna što će učestvovati u rijalitiju i što će moći da se predstavi publici u pravom svijetlu, a Aleksandar ju je u potpunosti podržavao. Uz nju je bila i Katarina, koja joj je bila drugarica i prije nego što su snimile duet. Njih dvije su iz Leskovca i odatle se i poznaju.

Danijela se nakon tragedije povukla iz medija. I dalje nastupa po klubovima i veseljima, ali se na javnu scenu nije vratila, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh