Film i TV

“MILJANU ČEKA BOLNIČKO LIJEČENJE I 2 GODINE USLOVNE!” Voditelj progovorio o presudi i NOVOJ TUŽBI Kulićki

“Pare za liječenje ću dati javno, a ne da lažem kao pojedinci!”

Miljana i Marija - srbija danas

Kako je portal Srbija Danas prvi uočio, Marko Đedović je danas otišao u MUP Srbije kako bi sudski riješio probleme sa Miljanom i Marijom Kulić.

Voditelj i novinar prvo je na društvenoj mreži Tviter otkrio da ipak nije povukao tužbu protiv Kulićki, Marije i Miljane, i da će ih goniti na sudu.

– Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu – pitao je jedan korisnik Marka.

– Sad ću. A i nisam povukao tužbu. Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super – dodao je Marko.

Đedović je sada za Pink.rs objasnio šta mu je namjera i zašto je odlučio da ne odustane od tužbe.

– Odlučio sam se na dalje gonjenje i pare od toga ću dati za liječenje djece, ali javno odnijeto, a ne da lažem kao pojedini da su pare dobijene na kocki uplaćene bolesnoj djeci – otkrio je Marko.

– Samo se čeka sud u Rumi da objavi, ponavljam, donešena je presuda i mislim da u njoj ima uslovno 2 godine i bolničko liječenje od 6 mjeseci za počinioca krivičnog djela, ali ću tražiti i naknadu štete i pomoći nekom djetetu da se izliječi. A i od preksinoć se podnosi tuzba u ponedjeljak, tako da od sada samo preko suda razgovaram sa izdajnicima i pljuvačicaca ljudi čiji hljeb jedu – rekao je Đedović za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh