Film i TV

“ANĐELA JE OBRUKALA CRNU GORU, a Aleksandra je pobjedila zbog DEJANA!”!” Žestok udar na zadrugarke

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali bivši zadrugari Marko Marković i Ivan Dragić, gledateljka koja se uključila osula je paljbu po Anđeli Đuričić, ali i po pobjednici Aleksandri Nikolić.

Aleksandra i Anđela - Ata images/youtube printscreen/Zadruga official

Naime, gledateljka je iz Crne Gore, pa smatra da je Anđela obrukala sve, a da je Aleksandra Nikolić pobjedila zahvaljujući Dejanu Dragojeviću.

– Pozdravljam Marka i njegovog kolegu Dragića. Mnogo ste mi dragi bili i bili ste prva liga. Marko ti si odlično počeo, ali si posle prikočio. Trebao si do kraja da budeš dostojanstven i kako se koja nametala, sve redom. Bio si odličan. Dragića sam poštovao jer svakome skočio i Caru. Ove ženske kao u “Zadruzi” još nisam gledao. Moram da se dotaknem ove naše Anđele, ona nas je stvarno obrukala u svakom pogledu. Nema veće gutalice od Aleksandre, ona je pobedila jer je imala 50% podrške od Dejanovih glasača. Devojka nije pestala, ujutru, uveče i popodne s*ks samo, gutala je koliko je mogla. Anđela nas je obrukala kao niko. Ove stvari koje su se dešavale sa njom, Zvezdan i Ana, nije hteo više da bude sa njom i razumem, Ana je bila pametna i znala je u svakom momentu šta će da radi. Žena koja je u 46 godina, inteligentna je. Jedini pravi potez koji je napravila je što se vratila Buliću, sa Zvezdanom je u propast krenula. Marko, mislim da ova devojka, starija od tebe 10 godina, sa detetom, nije za tebe, ali sretno ti bilo. Dragiću, najbolji posao si uradio što si ti završio. Nema nijedna iz te kuće da kažem da je za tebe, neka kažu koja je, pa ću da ih poljubim tamo gdje niko nije – govorio je gledalac.

– Ja sam saglasan, svaka Vam je na mjestu i svaka čast. Ja nikad nisam sreo takve osobe. Ja sam bio sa jednom od njih, neću da je pljujem i njoj želim sve najbolje. Bila mi je vjerna, funkcionisali smo okej i možda smo bili jedna od najboljih veza, ali su na kraju bile psovke i uvrede. Trebali smo da izbjegnemo, nikad ne bih prešao da mi neko vrijeđa porodicu. Svašta sam vidio poslije izlaska, čega nisam bio svjestan – rekao je Dragić, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh