Film i TV

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE! Zvezdanova i Anđelina diskvalifikacija promijenila tok rijalitija – stiglo zvanično obavještenje

Veliki šef poslao važno pismo na adresu Bijele kuće!

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa “Zadruga”.

Anđela je fizički nasrnula na Maju Marinković ogrebala je po licu i počupala joj kosu sa glave, a Zvezdan je unio drvenu letvu u spavaću sobu i počeo da lomi po prostoriji. Ovo je bio razlog da ih Veliki šef odmah udalji sa imanja, piše Srbija Danas.

S obzirom na to da je Anđela bila prošle nedjelje potrčko zajedno sa Majom Marinković, zbog njene diskvalifikacije nije bilo nominacija, a ni izbacivanja.

Pravilo je da izbačeni zadrugar imenuje novog vođu, ali zbog novonastale situacije vođa će se birati na drugačiji način. Veliki šef je poslao važno pismo na adresu Bijele kuće i obavijestio ih da moraju odmah da održe sastanak i izaberu ko će im biti lider ove nedjelje.

– Dragi zadrugari, sada ćete glasati jedan po jedan kako biste izabrali ovonedjeljnog vođu. Neophodno je da sastanku prisustvuju svi zadrugari. Svako će uz obrazloženje navesti ko po njegovom mišljenju treba da bude vođa – glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh