Film i TV

“OVO JE KRAJ!” Anđela Đuričić uradila sve da se samodiskvalifikuje – Pogledajte momenat neopisive drame!

Popucala po svim šavovima.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić je napravila svojevrsnu dramu usred emisije “Pitanja gledalaca”, kada je prekinulo izlaganje Maje Marinković i Valentine Stanković da bi se obratila produkciji, piše Srbija Danas.

Anđela je direktno ucijenila čelnike programa i medijske kuće zbog otkrivanja informacija i pitanja koja su joj stizala o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Nakon što je zaprijetila da više neće učestvovati u emisijama i rijaliti programu, Đuričićeva je izletjela iz Bijele kuće i nastavila sa bahatim ponašanjem i u radionici.

– Ne učestvujem u emisijama od danas, diskvalifikujte me, radite šta hoćete, sve dok ne demantujete stvari koje nisu istinite, neću učestvovati u emisijama, kraj! Neće mi se pripisivati zbog jednog lošeg postupka laži i neistine, ovo je kraj! Neću da dopustim to – vikala je Anđela u kameru dok je plakala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh