Film i TV

HITAN PREKID PROGRAMA – Taki ZAVRŠIO U EMISIJI! Nakon Bilalovog ulaska se OBRATIO njemu! Šok!

Ovo nije bilo planirano!

Otac aktuelne zadrugarke, Taki Marinković razgovarao je sa potencijalnim zetom Borislavom Terzićem Terzom i aminovao njegovu vezu sa Majom Marinković isključivo ako je normalan.

Sve se ovo dogodilo nakon što je Majin bivši dečko Bilal Brajlović kročio u Belu kuću. Taki Tadža zove. Hoćemo da te upoznamo sa nekim – rekao je Darko, nakon što se Takijev poziv pojavio u uživo programu.Dobro veče – rekao je Terza.

– Ovo je novi zadrugar. Sviđa mu se Maja, pa da vidimo da li će proći kod Takija – rekla je Dušica.

– Nisam pratio, ali svu sreću u Zadruzi želim – rekao je Taki.Je l’ ga prihvataš za zeta? Bivši fudbaler, zna da peva – rekla je Dušica.

– Može – rekao je Taki.

Detaljnije pogledajte u videu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh