Film i TV

BIĆE HAOS KADA UĐE BILAL! Maja Marinković ZBOG OVOGA gubi tlo pod nogama, Aleksandra prešla NA NJEGA

Emisija je otkrila mnoge tajne koje zadrugari kriju

U okviru emisije ” Pitanja gledalaca” Stefan Radić Rodni govorio je o njegovom simpatisanju Aleksandre Nikolić. Maja Marinković se osvrnula na Bilala Brajlovića.U okviru emisije ” Pitanja gledalaca” Stefan Radić Rodni govorio je o njegovom simpatisanju Aleksandre Nikolić. Maja Marinković se osvrnula na Bilala Brajlovića.Doprineo si da Aleks i Car raskinu, a sad se uvaljuješ. Pokušavaš da doneseš dušek u izolaciju da tamo spavaš. Što nisi bio šmeker i priznao da se ložiš na nju – glasilo je pitanje.

– To sam i rekao njoj. Rekao sam i njoj da ne bi bila sa Filipom. Rekao sam joj da mi se sviđa, a krivo mi je što joj se to desilo. Nisam neko ko može da sastavi ili rastavi nekoga. Pričao sam sa njom o tome što se meni sviđa Aleks, zezali smo se na kontu svega toga. Ispao sam glup, nisam trebao da budem paravan. Sa Aleks sam ispao loš, nisam imao zlu nameru, a ne da budem paravan nekome – rekao je Rodni.

Zadrugari su iskoristili pomen Majinog imena da je “bocnu” i upitaju da li je i u Rodnija zaljubljena.Uz Janjuša, Marka, kuma Sauera, Mikicu – šta će biti kad uđe Bilal – glasilo je pitanje za Maju.

– Neće biti ništa kada uđe Bilal, sada sam pored svog gazde. To da li će neko da me nazove Fifi mene ne dotiče. Što se tiče mog emotivnog stanja, sve je gotovo. Neće biti ništa, želim mu brz oporavak. Kao i Janjušu, sve najlepše – rekla je Maja.

U prilogu pogledajte detaljnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh