Film i TV

“JEDINSTVENA SI!” Dalila i Dejan obnovili ljubav – Pohvalila se JAVNOSTI! Odlučili da sve OBJELODANE

Krenula je krupnim koracima.

Dalila i Dejan - srbija danas

Vicešampionka pete sezone “Zadruge”, Dalila Dragojević, nedavno je obavijestila javnost da je rijaliti formati više ne zanimaju, ali je više puta izjavila da želi da se oproba u ulozi voditeljke. Ta želja joj se prije oko dvije nedjelje ispunila i dobila je svoju autorsku emisiju, piše Srbija danas.

Zadrugarka je na svom Instagram profilu podijelila informacije koje će sigurno oteti veliku pažnju javnosti. Pored emisije, Dalila želi da se oproba i u seriji!

– Radno, sutra gost koji obećava – uvela nas je u svoj radni plan Dalila.

Pored objave vezane za emisiju, bivša zadrugarka je otkrila i da radi na igranoj seriji “Zabranjena ljubav”. Serija će se temeljiti na motivima iz njenog i Dejanovog života.

– Ono što interesuje cijeli Balkan – glasio je kratak komentar.

Sudeći po popularnosti koju je Dalilina emisija stekla za kratko vrijeme, ne sumnjamo da će i ovaj projekat postati hit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh