Film i TV

“OVAJ NIJE NORMALAN!” – HAOS! Filip SE UNIO Aleks u lice, ona na ivici suza – NE VODIM TAKVE DJEVOJKE KOD MAJKE!

“Ponizio sam te!”

Filip Car i Aleks - srbija danas

Kontroverzni Filip Car za kratko vrijeme stekao je titulu najvećeg zavodnika u “Zadruzi 6”. Do sada je uspeo da osvoji Aleksandru Nikolić i Milicu Veselinović, a nedavno se nabacivao i Mariji Kulić, o čemu smo već pisali, piše Srbija danas.

Poznato je da je Lepi Mića Aleksandrin bliski prijatelj i glavni savetnik, te je nastao pravi skandal kada je došao red na njega da se izjasni o njenom odnosu sa Carem.

– Car djevojke nalazi u rijalitiju, to što je uradio Aleksandri je jako ružno i osuđujem ga. On i Milica su pravi par – rekao je Mića.

– Svi koji kažete da sam uradio ružnu stvar Aleksandri griješite, ružno bi bilo da sam ostao u vezi s njom. Pričali smo da treba da prekinemo kontakt – rekao je Car.

– Nisi trebao ništa da uradiš! – drala se Aleks.

– Nećete mi to staviti na teret, jer sam bio slobodan. Vi ste navijali i za Dalilu i mene napolju, pa ste nam jeb*li mamu – dodao je Car.

– Nemoj da se svađaš tu sa Mićom! Slagao si mi i legao preko djevojke, a rekao si da ideš da pričaš s njom. Niste normalni! Ponizio si me! Nažalost jesi – rekla je Aleks.

– Moje najveće poniženje je što sam ušao u vezu s Dalilom prošle godine. Ili sam trebao da je ostavim ili da pobjegnem s njom odavde. Isto tako i sa Aleksandrom. Od pedeset ukućana ovdje, četrdeset i dvoje su amebe! Ponizio sam te, više bih te ponizio da smo ušli u odnos – iskren je Filip.

– On konstantno pokušava da ispadne da sam ga pogriješila. Pogriješila sam prema Dejanu, prema Filipu – rekla je Aleksandra.

– Mića odbranom tebe ne ispada tebi pravi prijatelj – rekao je Car.

– Ovaj nije normalan! – rekla je Aleks kroz smijeh.

– Ti si magnet za njene budalaštine – vikao je Mića.

– Imao sam devet veza ovdje za dve godine. Ne mogu ovakve djevojke da vodim kod majke – iskren je Filip.

– Bila sam mu cilj, uradio je šta je uradio, kraj! Ponižava djevojke, to je njegov cilj – likovala je Aleksandra.

– Evo ja da krenem pet dana da se družim sa Slađom… – rekao je Car i prišao Slađi Lazić.

– Slađo, i tebe je pikirao, samo da znaš! – dobacila je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh