Film i TV

Navela je na PRIZNANJE O RAZVODU! Šok u Dalilinoj emisiji: “Nisam patila za njim, ZASLUŽUJEM BOLJEG MUŠKARCA”

Iskreno i bez uvijanja!

Dalila Dragojević - pink

Dalila Dragojević počela je da vodi emisiju na “Hype” televiziji, koja nosi naziv “Da li sa Dalilom”. Njena prva gošča je bila voditeljka Jovana Jeremić, koja je otvoreno pričala o svom razvodu. Jasno je iznijela svoje stavove o ljubavi i šta očekuje od narednog muškarca u svom životu. Otkrila je da neće biti u vezi sa muškarcem koji nije sposoban kao ona i koji ne može finansijski da je isprati.

U razgovoru sa Dalilom, Jovana joj se povjerila da je sa bivšim mužem ostala u prijateljskim odnosima i da nije patila nakon što su se rastali.

– Nije mi uopšte bilo teško poslije razvoda. Ja sam proslavila svoj razvod, zato što sam ga željela. Meni je razvod bio olakšanje, zato što nisam htjela da varam svog muža, ja sam čekala da se razvedem. Ja sam otišla u septembru 2021, a razvela sam se zvanično u martu 2022. godine. Meni je to bilo olakšanje – rekla je Jovana.

– Šta su tvoji roditelji rekli na to? – upitala je Dalila

– Podržali su. Znali su da to ne može da funkcioniše, prevelike su to razlike – odgovorila je Jeremićeva.

– Da li ti je tvoj tata nekada sugerisao da Voja nije pravi muškarac za tebe? – upitala je Dragojevićka

– Bilo je momenata od strane moje porodice, što je opravdano. I ja bih svom djetetu isto rekla. Roditelji za svoje dijete žele najbolje, a ja stvarno zaslužujem da imam najboljeg muškarca za partnera – rekla je Jovana.

– Da li si ga preboljela ili još uvijek nisi? – upitala je Dalila.

– Ja nisam patila za Vojom, racionalno sam donijela odluku, kada je sve prestalo, da želim da se raziđem. Ja stvarno nisam patila i nisam imala taj momenat da treba da ga prebolim. Nemam razloga da ga prebolim, on mene ne boli. Ja njega i dalje volim na određeni način – rekla je Jovana, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh