Film i TV

NIJE PROŠLO NI 24 SATA! Novi HAOS Maje i Bilala! PLJUŠTE UVREDE!

“Pokazala mi je gde je njegov stan.”

Maja Marinković i Bilal Brajlović su sinoć stavilii tačku na njihove svađe i odlučili da se neće više sukobljavati.

Maja se javno pokajala što je grebala i šamarala Bilala, ali ipak izgled da ne može da se drži svoje reči.Danas je došlo do novog sukoba Maje i Bilala i to su jedno drugo provocirali i pravili ljubomornim.

U jednom trenutku je skočila i vrisnula i Zorica Marković, kojoj je dosta više da ih sluša.Je l’ sam ti rekla da ućutiš? Zorice, on se dere na mene – pričala je Maja.

– Nema više svađanja, šta se svađate? Dosta više, au p*čku materinu – dodala je Zorica.

– Krenuo je da spominje ribe i kako ju je dobro upoznao i smeje se – objašnjavala je Marinkovićeva.

– Ona je sad spomenula – govorio je Bilal.

– Ti si prvi ime i prezime – rekla je Maja.

– Ona je spomenula osobu koja je javna ličnost i sa kojom ima imala nešto, rekla je da je bilo svašta i kad smo išli u hotel, pokazala mi je gde je njegov stan. Ja sam samo rekao da sam upoznao jednu devojku, a sa njom ništa nisam imao – pričao je BIlal.

– Kao da imate 12 godina – dodala je Zorica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh